Enganxada de Mestres i Vega a Twitter

El republicà assegura que "el PSOE fa política de dretes a Lleida" i la socialista l'acusa de fer demagògia

Àlvar Llobet
19 de desembre del 2014
Actualitzat a les 0:42h
La regidora de Seguretat i Civisme de la Paeria, Sara Mestres, i el candidat d'ERC, Carles Vega s'han tirat els plats pel cap aquest dijous a Twitter. Després que el polític republicà es queixés de les males praxis del Departament d'Ensenyament a Lleida, a qui acusa de no complir el mapa escolar i de tractar diferent les famílies, la socialista li ha preguntat per quin motiu el seu partit dóna suport a CiU si no li agrada les polítiques que aplica des de la Generalitat.
  Vega no s'ha mossegat la llengua i ha assegurat que el PSOE "fa coses pitjors i alguns hi militen" una afirmació que Mestres ha considerat poc menys que una ofensa ja que ha saltat amb un "jo no hi milito!" per seguir amb un "que jo sàpiga, [El PSOE] mai ha donat suport a un govern de dretes, ERC sí". Vega ha seguit a la brega: "El PSOE fa política de dretes a Lleida" i ha pujat el to de la discussió quan ha acusat a Mestres "d'amagar-se" sempre que la gent denuncia abusos de la Policia Local.
La regidora socialista ha ventilat l'acusació assegurant que no li interessa "la demagògia barata" de Vega. El polític independentista ha lamentat que tota crítica sigui considerada demagògica, i ha interpretat els tuits de Mestres com una canalització de les "pors" cap a les altres persones. Mestres ha apuntat, per la seva banda, que veu Vega "molt nerviós".