Sandro Rosell obrirà un centre de meditació en una cova del Montsec

El nou resort no tindrà ni internet ni televisió i s'encararà a les activitats a la natura | L'expresident del Barça també impulsa un petit complex hoteler de luxe a Àger | La inversió és d'un milió d'euros

À.Ll
08 de desembre del 2014
Actualitzat a les 17:52h
Indret on s'hi ubicarà el complex impulsat per Rosell
Indret on s'hi ubicarà el complex impulsat per Rosell | Jordi Xavier

La coneguda Cova del Rosell, al Montsec d'Ares Foto: Jordi Xavier


L'expresident del Barça, Sandro Rosell, ha invertit un milió d'euros al municipi d'Àger en un ressort de luxe i un centre de meditació i relax. L'empresari català, vinculat a la localitat ja que el seu pare hi va néixer, està ultimant l'obertura d'un centre de meditació de luxe, que estarà ubicat a una cova del Montsec d'Ares i que, segons els veïns de la zona, és de complicat accés. Segons apunten els promotors de la iniciativa a Segre, l'espai no tindrà ni internet ni tampoc televisió, i estarà encarat al gaudi de la natura i de les activitats a l'aire lliure. En aquest centre, asseguren, s'hi podrà trobar una oferta gastronòmica preparada per cuiners d'elit.

Segons ha pogut saber NacióLleida, la voluntat de l'expresident era també la de construir un heliport a la zona, però aquesta ha estat una proposta que no s'ha pogut materialitzar degut a diversos impediments de caràcter administratiu.

Aquesta iniciativa que promou Rosell es complementa amb un petit hotel de luxe que estarà ubicat al Càmping de la Vall d'Àger, propietat de la família de l'exmandatari del Barça. El centre, impulsat per l'empresa Iniciatives de la Vall d'Àger, tindrà 10 habitacions batejades cadascuna amb el nom d'una estrella que es pot veure des d'Àger i oferirà selectes serveis. En aquest sentit, els socis de Rosell apunten al rotatiu lleidatà que aquesta nova oferta turística, que estarà en funcionament a partir de la primavera, pot atreure més gent a la zona.