Mor el pilot lleidatà Xavier Gascon en una prova d'enduro

Gascón va sortir de la pista i va topar contra un arbre | Era propietari de l'Hospital Veterinari de Lleida

Redacció / Agències
30 de novembre del 2014
Actualitzat a les 11:07h
Gascon va morir ahir a Lleó
Gascon va morir ahir a Lleó
El pilotlleidatàXavierGasconPomar,de 47anys,ha mortaquest dissabtedurant la disputade la Copa Enduro 4 Estacions,quehaquedatsuspesa segons ha informat l'organitzacióde la provaen uncomunicat.

L'accident es va produir a les 12.56 hores del migdia, i lesassistències mèdiquesallàpresents"van tractardereanimar-immediatament,però no va serpossible",apunta l'escrit delsorganitzadors,que, al costat delsparticipantsi alesautoritatslocals, han enviat uncondola la famíliadel pilotis'uneixenal seu dolor.

En el mateixs'indica queGascon,"un pilotexperti habitual enlesprovesd'enduro, va patirunacaiguda quenohaguéspresentatexcessivagravetat deno intervenir lamalafortuna.Va caureenmalaposturacontra unarbreiva patirlesionsirreversiblesal coll". Amics de la víctima destaquen que Gascon "no era un novell en aquest tipus de proves" i que estava molt ben preparat físicament per afrontar aquestes competicions.

El pilot era llicenciat en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona i era el propietari de l'Hospital Veterinari de Lleida.

 

Gascon era veterinari de professió