La Paeria, excel·lent en transparència segons l'Autònoma

El consistori supera tots els indicadors que analitzen la qualitat informativa al web

Redacció
01 de novembre del 2014
Actualitzat a les 14:59h
La Paeria supera amb nota l'enquesta de la UAB
La Paeria supera amb nota l'enquesta de la UAB
L’Ajuntament de Lleida ha complert el 100% de l’enquesta inforparticip@ que realitza la Universitat Autònoma de Barcelona i analitza un seguit d’indicadors de transparència i qualitat de comunicació pública amb què els ajuntaments han de comptar a les seves webs municipals. En aquests moments La Paeria compleix amb tots els 41 indicadors que demana l’enquesta i opta a l’obtenció del segell inforparticip@. En la darrera onada d’aquesta enquesta l’Ajuntament de Lleida havia assolit un 68% dels indicadors, per tant ha superat tots els barems que es demanen i ha assolit el 100%.

La Paeria ofereix informació sobre tots i cadascun dels punts que fixa aquesta enquesta: qui són els representants polítics, com es gestionen els recursos col•lectius, com s’informa de la gestió d’aquests recursos i quines eines s’ofereixen per a la participació ciutadana en el control democràtic. En tots aquests aspectes l’Ajuntament de Lleida compleix totalment els requeriments de l’enquesta tant pel que fa al contingut de la informació com a la seva visibilitat a la pàgina web de l’Ajuntament de Lleida.

El ple de l’Ajuntament ha aprovat aquest divendres per unanimitat el Decàleg de Bones pràctiques de la Comunicació Local Pública.