Ajudes pels ajuntaments que van patir els aiguats del 2012

L'Estat dóna 589.000 euros a 19 ajuntaments de la demarcació

ACN
01 de novembre del 2014
Actualitzat a les 9:31h
Els aiguats van inundar molts carrers
Els aiguats van inundar molts carrers
La subdelegació del govern espanyol a Lleida ha anunciat aquest divendres ajuts econòmics per a un total de 19 ajuntaments de la demarcació pels aiguats de l'estiu de 2012. L'import total és de 589.027 euros per executar obres en bens municipals que van resultar danyats per l'aigua. Aquests consistoris però, van presentar un total de 32 projectes per un import global de 1.512.040,85 euros, dels quals se n'ha aprovat la concessió de subvenció per a 25. Això fa que la xifra de diners que es facilitarà als municipis no arribi ni a la meitat del que van demanar, un 48,4%.

Els municipis lleidatans beneficiats són Agramunt, Els Alamús, Almatret, Alfarràs, Barbens, la Baronia de Rialb, les Borges Blanques, Castellserà, Corbins, Fondarella, Gimenells i el Pla de la Font, Linyola, Menàrguens, Miralcamp, Mollerussa, Palau d'Anglesola, Tiurana, Torregrossa, i Vilanova de Meià.

La subvenció forma part d'un paquet de subvencions concedides pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques per reparar danys en infraestructures municipals i xarxa viària que van resultar malmeses com a conseqüència de diferents fenòmens meteorològics l'any 2012.