Imputat el president del Consell Comarcal de la Noguera per delicte urbanístic

Pere Prat declararà per la construcció d'una casa de luxe al mig d'un bosc de la Baronia

Àlvar Llobet
31 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:18h
Prat ha estat imputat pel jutge de Solsona
Prat ha estat imputat pel jutge de Solsona | À.Ll
El president del Consell Comarcal de la Noguera i alcalde de la Baronia de Rialb, Pere Prat, ha estat imputat pel jutge de Solsona per un delicte urbanístic. Prat ha estat imputat juntament amb un empresari andorrà i un arquitecte per ser els presumptes autors de la construcció d'un habitatge al mig d'un antic bosc a la Baronia que va rebre un informe dels Agents Rurals en el que s'alertava la il·legalitat de l'obra.

En aquesta estudi dels Agents Rurals s'hi reflexa l'existència d'un apartament de luxe al mig d'una zona boscosa de la Baronia per us particular. Les fotos aèries de la casa que s'han presentat davant del jutge demostren que la construcció està ubicada en l'espai conegut com Serra del Palau, al camí de les Picoles segons informa avui el diari Segre.

La Fiscalia de Lleida va remetre al jutjat de Solsona aquest informe, que ha considerat que hi ha prou indicis de delicte urbanístic per avançar en les imputacions. Els tres imputats declararan davant del jutge en els propers dies.

Prat es defensa: "Només hem rehabilitat cases"

El president del Consell Comarcal de la Noguera assegura que aquest tema tracta de la rehabilitació de la casa, una obra que assegura que s'ha fet de manera continuada al municipi per "evitar la despoblació".