«Ros ens pren per carallots»

El candidat d'ERC assegura que les noves ordenances fiscals són "flagrantment electoralistes"

Àlvar Llobet
30 d'octubre del 2014
Actualitzat a la 13:59h
Carles Vega, candidat d'ERC
Carles Vega, candidat d'ERC | Arxiu
El candidat d'ERC a la Paeria, Carles Vega, ha atacat avui la política "electoralista" del Paer en cap de Lleida en les noves ordenances fiscals. El polític republicà es queixa en el seu article setmanal que Ros aposti per mesures impositives "flagrantment electoralistes" com la teleassistència, hores d'aparcament i busos gratuïts i una rebaixa del valor cadastral. Vega assegura que a Ros només pretén els vots més que no pas la gestió de la ciutat, i tomba punt per punt les propostes de l'equip de Govern socialista.

En aquest sentit, Vega critica l'opció dels aparcaments gratuïts argumentant que aquesta és una mesura que topa frontalment amb la campanya per millorar la mobilitat al centre de Lleida. D'altra banda, el candidat d'ERC apunta que la mesura de gratuïtat de la teleassistència és "la xocolata del lloro" perquè aquest és un servei que fa servir poca gent.

Sobre la gestió del servei d'autobusos, la pedra a la sabata de l'executiu socialista, Vega carrega els neulers contra Ros, a qui a acusa de fer créixer el deute d'aquest servei i de no tractar els ciutadans amb igualtat. "No seria més justa una proposta que contemplés el servei gratuït pels qui tenen menys i que els altres paguessin més en funció de les seues possibilitats?" es pregunta Vega.