La moda dels «selfies Sí-Sí» arriba a Ponent

Diputats i candidats d'ERC pengen al Twitter les fotos amb la papereta del 9-N

Àlvar Llobet
29 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 18:07h
La diputada Marta Vilalta amb la papereta del 9-N
La diputada Marta Vilalta amb la papereta del 9-N
La moda de fer-se selfies amb la papereta de la consulta del 9-N ha animat avui les xarxes socials. Nombrosos polítics han imprès la butlleta i s'han fotografiat amb ella per reivindicar el dret a decidir del poble de Catalunya. Alguns diputats i candidats lleidatans d'ERC s'han sumat a aquesta curiosa iniciativa.

La diputada de Torregrossa, Marta Vilalta, ha penjat al seu compte de Twitter una foto seva amb la papereta i un text: "Butlleta preparada! #SíSívullserlliure".
 
No ha volgut ser menys el candidat republicà a la Paeria de Lleida, Carles Vega, que s'ha fotografiat amb la papereta. "Jo ja tinc la meua papereta a punt. I tu?" publicava l'alcaldable.
 

Carles Vega ja té la butlleta a punt

 


Dos diputats d'ERC que també s'han sumat a la tendència han estat Albert Donés i Josep Cosconera. En el seu cas, no ha estat un selfie pròpiament, sinó una fotografia. Els dos polítics republicans han aparegut cofois amb la papereta i convençuts que el 9-N serà un èxit. "En Josep Cosconera  i jo ja tenim les paperetes pel #9N2014 votarem i guanyarem" ha escrit Donés.
 

Donés i Cosconera, amb el 9-N


No content amb aquesta fotografia, el propi Cosconera n'ha penjat una altra al seu compte de Twitter des del Parlament de Catalunya.
 

Cosconera des del Parlament, avui