«El Pirineu i el Pallars estaran ben coberts amb voluntaris»

Ramon Farré garanteix el bon funcionament logístic en aquestes comarques el 9-N

Àlvar Llobet
28 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 11:09h
Ramon Farré assegura que no hi hauran problemes logístics el 9-N
Ramon Farré assegura que no hi hauran problemes logístics el 9-N
Els dubtes sobre la logística del 9-N a les comarques del Pirineu de Lleida arran de la poca nòmina de voluntaris ja no tenen raó de ser. El delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, va assegurar ahir que en aquesta zona hi haurà el nombre de persones suficient per tal que es desenvolupi el procés amb tota normalitat. "El Pirineu i el Pallars estaran ben coberts amb voluntaris" va afirmar Farré.

El Govern va organitzar ahir una reunió amb els coordinadors territorials de la consulta amb l'objectiu d'ajustar els mecanismes de funcionament d'aquest procés participatiu que pretén la Generalitat i que viu, ara mateix, sota l'amenaça d'impugnació per part del Govern de Madrid. En la trobada es va informar que el número de voluntaris ja supera els 38.000, una xifra que gairebé dobla els que demanava l'executiu d'Artur Mas, 20.000 persones.

En la trobada de coordinadors també es va anunciar que el Govern ha ampliat la llista de taules. Perpinyà i Andorra també tindran les seves meses per la consulta.