La Seu Vella es vesteix de groc pel 9-N

L'ANC col·loca davant la catedral de Lleida diversos cartells amb les cares dels polítics europeus

Àlvar Llobet
25 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 16:04h
La Seu Vella, de groc
La Seu Vella, de groc
La Seu Vella s'ha vestit de groc aquest dissabte al matí. Membres de l'Assemblea Nacional Catalana han decorat la catedral lleidatana amb cintes grogues i amb diversos cartells amb les cares de diversos polítics europeus que s'han utilitzat durant els darrers mesos per fer visible la reivindicació del dret a decidir del poble de Catalunya.

Diversos voluntaris de l'ANC i polítics, com la diputada d'ERC al Parlament Marta Vilalta, han organitzat durant el matí el muntatge del vestit groc, que ha provocat nombroses reaccions a les xarxes socials. L'acte ha comptat amb l'editor i director del Born Centre Cultural, Quim Torra, i amb l'escriptor Pep Coll. Aquest acte s'ha celebrat en el marc de la campanya «País groc» impulsat per l'ANC.

A la capital del Segrià s'ha fet també aquest dissabte la gigaenquesta. Uns 200 voluntaris de l'ANC han fet el porta a porta per omplir el formulari de 6 preguntes sobre la llengua, la gestió de recursos públics o la regeneració democràtica que s'ha fet arribar a diversos milers de llars arreu del país.
 

La diputada d'ERC Marta Vilalta ha col·laborat en la col·locació dels cartells

 

 

 

Diversos voluntaris han ajudat a posar els cartells davant la catedral Foto: Josep Maria Llobet