El Comú de Lleida desfulla la margarita de les municipals

Àlvar Llobet
25 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 16:05h
El Comú de Lleida celebra avui una assemblea extraordinària
El Comú de Lleida celebra avui una assemblea extraordinària

Els electors votaran sobre les municipals


La plataforma d'esquerres Comú de Lleida desfulla la margarita de les eleccions municipals del 2015. Després de no aconseguir aglutinar els partits d'esquerres de la ciutat en una candidatura única, (el seu objectiu principal), ara la plataforma ha de decidir si tira endavant una llista d'electors que concorrin als comicis i disputar l'espai electoral als partits que volien aglutinar, o abandonen el projecte de les municipals. 

L'Ateneu Popular de Lleida és l'escenari aquest matí de l'assemblea extraordinària que servirà per posar les bases de la candidatura, en cas que la proposta sigui aprovada pels conjunt d'electors que la formen. D'aquesta manera, es debatrà la proposta de la Comissió d'enllaç per promoure immediatament un debat que estableixi un mecanisme de confecció de la llista electoral.

El Comú de Lleida admet, no obstant, la impossibilitat d'arribar a acords per formar una llista conjunta amb ICV, ERC i la CUP, un fet que també ha aixecat suspicàcies entre els mateixos membres de la plataforma ja que alguns d'aquests partits es veuen com a còmplices de l'actual model de ciutat.