Arrenca la campanya del 9-N

«Tu hi participes, tu decideixes», eslògan compartit per Govern i associacions municipalistes per informar de la consulta

Quico Sallés/ND
24 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 17:37h
Vila d'Abadal, Martí i Buc han presentat avui la campanya
Vila d'Abadal, Martí i Buc han presentat avui la campanya | QS

Aquest matí s'ha presentat la campanya del 9-N Foto: QS/ND


«Campanya d'interès públic i de caràcter general i que ni tan sols incita a la participació». Aquesta és la definició del secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí, de la campanya institucional que aquest matí ha presentat el Govern amb l'Associació Catalana de Municipis, l'Associació de Municipis per la Independència i la Federació de Municipis de Catalunya, que no ha assistit a la presentació.

Amb l'eslògan «9N2014. Tu hi participes, tu hi decideixes», la campanya començarà les properes hores i tindrà multiformat i multicanal, amb ràdio, televisió, premsa digital i de paper, cartells, pòsters i banderoles. El pressupost del Govern per a la campanya encara no està tancat del tot i pel que fa la despesa dels ajuntaments, dependrà de cada consistori que tindran el material gràfic però s'hauran d'imprimir els rètols i les banderoles. 

La intenció del Govern és donar tota la informació de manera pedagògica d'on, què i com es podrà participar el 9 de novembre. A més, s'obre la porta a què entitats civils i socials o ciutadans també puguin utilitzar aquests rètols o la imatge gràfica per fer-ne difusió.

Cal recordar que a partir del 29 d'octubre es publicarà la llista oficial de punts de votació.