Josep Ballbè
Cap comentari
18/09/2017
La nena té dos anyets. Té problemes a la vista i l'oïda. No parla. Té el cervell immadur i, sobretot, té greus problemes de psicomotricitat. Tan bon punt vagi avançant la regressió, el més probable és que es torni cega i sorda, sense poder menjar per via oral i sense poder fer -ni tan sols- les quatre o sis passetes que encara pot fer.
Laura Pinyol
1 comentari
10/09/2017
«Dilluns és un escenari per a l’exhibició de força. De tots depèn que la convocatòria de la Diada sigui, una vegada més, un clam»
Josep Ballbè
4 comentaris
25/08/2017
Han estat molts els qui han ficat cullerada en el tema dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Sovint, amb més pa que formatge. O amb cert cinisme. Com ara tots aquells que han aprofitat l'avinentesa per escombrar a favor del procés sobiranista.
Josep Ballbè
1 comentari
21/08/2017
Em reventa i treu de polleguera la utilització tendenciosament interessada per barrejar el fet terrorista amb el sobiranisme i la independència.
Josep Ballbè
Cap comentari
11/08/2017
On s'és vist que, al llarg d'un munt de dilluns seguits, els operaris de TMB hagin fet vaga de metro? O que es muntin unes cues demencials a l'aeroport del Prat?
Josep Ballbè
Cap comentari
08/08/2017
Són molts els qui s'esglaien davant l'etapa final del nostre camí. N'Àngel, però, mai no deixà d'ésser un exemple vital d'allò que representa.
Josep Ballbè
Cap comentari
03/08/2017
Realment es deia Norma Jeane Mortenson. L'àlies fou el nom artístic pel qual tots recordem qui va ésser un símbol sexual de l'època.
Noel Duque
Cap comentari
28/07/2017
No sé si hauria de dir això, però la veritat és que al llarg d’aquests dos anys hi ha hagut més d’una ocasió en què he tingut ganes de deixar aquesta preciosa responsabilitat –que no per preciosa deixa de ser una gran responsabilitat- i tornar a caminar lleuger per la vida.
Magí Cadevall
Cap comentari
27/07/2017
Volem una independència exprés, però no hem estat capaços de fer una llei electoral en 38 anys. Llavors, com es regulen les eleccions al Parlament en un país tan democràtic com Catalunya?
Marià Galí
Cap comentari
27/07/2017
Certes decisions unilaterals de l’administració local, amb molta ideologia i poca imparcialitat, i sense cap diàleg previ, sobre qüestions que podien ser abordades en bona harmonia, han tensionat la relació de tal manera que no ens han deixat altra solució que la formulació dels preceptius recursos legals per defensar els nostres drets.
Nuri Escudé
Cap comentari
26/07/2017
Ho aconseguirem? Els sardanistes hi posarem el coll? Són dubtes que tinc per tots els tràmits que s'han de fer.
Josep Ballbè
3 comentaris
26/07/2017
Faran palès un sentiment de traïció. Demostraran un nivell ètic nul. No serà cap sorpresa. Sobretot, després de veure la purga aplicada als seus consellers Baiget, Jané, Munté i Ruiz.
Joan Martínez Colás
Cap comentari
26/07/2017
Durant una setmana moltes de les millors agrupacions corals del món participaran en nombrosos concerts, tallers i activitats convertint Barcelona i rodalies en l'epicentre cultural.
Josep Ballbè
Cap comentari
24/07/2017
En Miquel Blesa s'ha tret la vida. Semblaria més creïble un accident de caça. Implicat en un bon nombre de casos judicials, es deu haver vist acorralat per l'escarni, la vergonya de veure's rebutjat socialment, l'abatiment i la por a ésser embargat.
Joan Tamayo
1 comentari
24/07/2017
Si es fessin polítiques i accions globals cap un nou model de societat que tingues com a premissa de treball, els Drets Humans i Socials, així com els valors que els fonamenten, estaríem davant un escenari molt diferent
Maruja Rambla
Cap comentari
17/07/2017
Les persones que tenen una malaltia, les seves famílies, els professionals de la salut, el que necessiten i volen és una assistència sanitària de qualitat, pública i inclusiva. Tots i totes tenim el mateix objectiu.
Laura Pinyol
6 comentaris
16/07/2017
«A banda de tècnica i potència, ja es veu que conjugar la pressió i dominar el pànic escènic seran claus per encertar l’últim cop»
Josep Ballbè
Cap comentari
15/07/2017
La diada de la Verge del Carme de 2009, ens deixava en Sebastià Homs, alcalde de Viladecavalls. Els Mossos d'Esquadra trobaven el seu cos, sense vida, al fons d'un barranc de la zona del Pedraforca.
Josep Ballbè
Cap comentari
14/07/2017
Que la pròpia Generalitat, immersa en temes d'independentisme, pretengui carregar les tintes contra tots els qui demanem claredat em produeix fàstic.
Carles Caballero
Cap comentari
11/07/2017
El dret de les catalanes i els catalans a decidir si es volen constituir en un Estat independent no parteix, com alguns intenten fer creure, de les fílies i fòbies d'una pretesa classe dirigent burgesa que amb l'excusa d'un procés d'independència malda per ocultar els vicis adquirits durant quaranta anys de postfranquisme
Alfredo Vega
3 comentaris
08/07/2017
Encara que menys de l’esperat, ha plogut molt des de 1941! Ni MINA és ja una empresa terrassenca (el soci de referència avui és Agbar-Canal de Suez), ni les demandes socials (dret social, canvi climàtic, transparència, participació...) són les mateixes que fa 75 anys.
Josep Ballbè
Cap comentari
06/07/2017
Un emigrant enamorat dels seus orígens, a les comarques dels Ports i que esdevingué un prohom egarenc. Al seu llom cal adjudicar la realitat de l'Acadèmia Martí.
Joan Foguet
59 comentaris
28/06/2017
«Triguem poc en treure conclusions. Preferim la velocitat a la certesa. No anem bé. A més, disparem contra un servidor públic de primer ordre com és un policia»
Ignasi Giménez
Cap comentari
22/06/2017
«Estem davant una oportunitat per obrir noves perspectives i nous horitzons, amb creativitat i innovació podem repensar i redissenyar el nostre futur»
Josep Ballbè
3 comentaris
15/06/2017
La vivència d'en Pep Martí i Cardús va estretament lligada al treball social. Una trajectòria ajudant sempre aquelles persones més vulnerables de la nostra societat.
Josep Ballbè
1 comentari
12/06/2017
El retorn o allò que anomenaríem pagament del fet gestual ve donat per la pròpia satisfacció d'un deure ben complert. En aquest repte, evidentment, no hi pot faltar ningú.
Joan Tamayo
Cap comentari
12/06/2017
El 15 M, aquella esperançadora revolta de les places i els carrers que vam protagonitzar ara fa 6 anys, va ser l'avís que el que calia era anar al moll de l'os d'una societat que havia tocat fons i que ja havia oblidat els seus fonament humanistes de valors i drets.
Javier González
1 comentari
09/06/2017
El Parc és sinònim d'èxit, el seu ús massiu en el marc d'esdeveniments especials com el Festival de Jazz, la Festa Holi o en Festa Major no ens ha de fer oblidar que manté un ús intensiu diàriament gràcies a veïns que hi van a passejar, a practicar esport o fer altres activitats d'oci.
Isaac Albert
Cap comentari
31/05/2017
La ciutat no es pot permetre que el govern de Terrassa continuï absolutament estancat i sense rumb conegut
Xavi Martínez
Cap comentari
30/05/2017
Estem parlant d'un problema que afecta més de 5 milions de persones, un 11% de la població de l'Estat espanyol, i si extrapolem aquestes xifres a Terrassa, estaríem parlant d'unes 23.650 persones que pateixen pobresa energètica.
Pàgina 1 de 22