Ramón Moya ja no és entrenador del Sabadell

L'equip arlequinat segueix el mateix camí que el Terrassa

Pol Guàrdia
10 de novembre del 2009
Finalment s'ha pres la decisió: Ramon Moya deixa de ser l'entrenador del primer equip del CE Sabadell després de la ratxa de mals resultats que han portat l'equip a ocupar la plaça de promoció de descens i, en especial, després de l'última derrota a casa contra el Mallorca 'B' per 1-4.

El Comité Executiu del Centre d'Esports ho ha resolt així en la reunió ordinària celebrada avui mateix, després que ahir es decidís prorrogar el marge de confiança que s'atorgava al tècnic de Castellnou de Seana, qui ja sabia que el seu futur penjava d'un fil; ell mateix va declarar ser conscient que a tots se'ls estava mirant amb "lupa".

Així mateix, la Junta ha volgut agrair la tasca del tècnic lleidatà que complia el seu quart any al club després de fer-se'n càrrec a Tercera Divisió i aconseguir un ascens i una classificació per als play-off d'ascens a Segona A. Tot i haver complert sempre amb els objectius marcats a l'inici de la temporada, i la confiança manifestada pel propi entrenador en la capacitat per reconduir la situació, la Junta ha preferit acomiadar Moya i col·locar provisionalment a David Almazan 'Pirri' com a entrenador del primer equip.
L'ex del Sabadell de la temporada 2007-08, es va incoporar a l'staff tècnic l'any passat com a responsable del futbol base.

Demà la plantilla gaudirà del descans setmanal i el diumenge es rep la visita del Logroñes mentre la incògnita es centra ara en trobar el nom del nou sucessor per a la banqueta arlequinada. Una primera pista podria ser la presència de diumenge a la Nova Creu Alta, d'Enrique Martín Monreal ex de l'Osasuna 'B'.