La Junta de Portaveus acorda ajornar el ple de Terrassa del mes d'octubre

La sessió es trasllada al proper dimarts 31 a les 9 del matí

Redacció
24 d'octubre del 2017
Actualitzat el 25 d'octubre a les 11:56h
La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Terrassa va acordar a la sessió celebrada ahir a la tarda ajornar el Ple ordinari previst per aquest dijous dia 26, al proper dimarts 31 d’octubre a les 9 del matí. La situació d’excepcionalitat que viu Catalunya, així com la possible celebració d’un Ple al Parlament de Catalunya aquest mateix dijous, va motivar la petició per part de diferents grups municipals d’ajornar la sessió ordinària prevista.

L’acord de la Junta de Portaveus tanmateix permet mantenir el funcionament de l’Ajuntament i la seva capacitat de decisió en temes que afectin a la ciutadania de Terrassa, ja que es segueix celebrant en el mes que estava previst.

Ordenances Fiscals

Un dels punts previstos per al Ple d’aquest mes d’octubre era el de l’aprovació inicial de les Ordenances Fiscals de l’Ajuntament de Terrassa 2018. La Comissió Informativa sobre aquesta matèria prevista per ahir va ser suspesa per no ser aprovada la urgència de la seva celebració, per part d’alguns grups municipals. Per aquest motiu s’ha programat per aquest dijous una Comissió Informativa Extraordinària de Serveis Generals i Govern Obert a les 17 h.

El Tinent d’Alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Alfredo Vega, considera que “tot i que hem d’estar pendents del què passa al conjunt del país, ja que ens afecta a tots i totes, també hem d’intentar mantenir el funcionament de l’Ajuntament, la institució més propera i oberta a la ciutadania”. Per aquest motiu, i en relació a les ordenances fiscals, Vega apel·la a “la responsabilitat dels grups municipals per poder treballar un tema que pot afectar tant a la ciutadania, com al bon funcionament de l’Ajuntament el proper any 2018”.

El trasllat del Ple al proper dimarts suspèn al mateix temps la roda de premsa dels portaveus de l’equip de Govern en relació als temes de Ple prevista per aquesta tarda. Properament es convocarà una nova data.