S'acaba el capítol de pluges per passar a un de nuvolositat

Lleugera pujada del termòmetre amb el pas de les hores

Núvols de tempesta sobre Terrassa
Núvols de tempesta sobre Terrassa | LaTorre
Redacció
20 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:38h

Deixem enrere la pluja, però els núvols encara resistiran unes hores més. Les previsions marquen un cap de setmana amb més estones de sol i menys probabilitat de precipitacions que els darrers dos dies. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest divendres hi haurà cel entre mig i molt ennuvolat per estrats baixos fins a mig matí; a partir d'aleshores la nuvolositat es trencarà i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat. Malgrat això, al Pirineu i al Prepirineu estarà poc ennuvolat fins a migdia i entre mig i molt ennuvolat per algunes nuvolades a partir de llavors.

Fins a l'inici del matí no es descarta algun ruixat feble i dispers a punts del litoral central i nord; s'acumularan quantitats minses de precipitació.

La temperatura mínima similar o lleugerament més baixa, tret de punts del terç sud on pujarà lleugerament. Oscil·larà entre 5 i 10º C al Pirineu, entre 8 i 13º C al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral, i entre 11 i 16 al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament o moderadament més alta. Se situarà entre 14 i 19º C al Pirineu, entre 17 i 22º C al Prepirineu i a l'altiplà Central, i entre 20 i 25º C a la resta del territori.