El CDR Terrassa torna a mobilitzar l'independentisme per una nova manifestació aquesta tarda

El Comitè convoca la ciutadania aquest dijous, a les 20h, davant l'Ajuntament de Terrassa

Mobilització davant l'Ajuntament de Terrassa en protesta per l'empresonament de Sànchez i Cuixart.
Mobilització davant l'Ajuntament de Terrassa en protesta per l'empresonament de Sànchez i Cuixart. | Sergi Ambudio
Redacció
19 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:11h
El Comitè de Defensa del Referèndum a Terrassa ha convocat una nova manifestació per aquesta tarda, a les vuit, davant l'Ajuntament. El CDR demana a la ciutadania que es mobilitzi de nou per reclamar la llibertat del president de l'ANC, Jordi Cuixart, i el president d'Òmnium Cultural, que aquest dimecres han passat la seva tercera nit entre reixes.

La manifestació ja compte amb el suport del grup municipal de la CUP, que ha compartit la convocatòria a través de les xarxes socials. Presumiblement, la concentració al Raval de Montserrat vagi més enllà del reclam d'alliberament dels presos polítics i es converteixi en una nova mostra de rebuig a la repressió de l'Estat contra Catalunya. Precisament, aquest dijous al matí, Rajoy ha obviat el diàleg i ha engegat la maquinària per aplicar l'article 155 de la Constitució.

La convocatòria del Comitè és dobla. A part d'intentar mobilitzar la ciutadania a escala local, el CDR de Terrassa se suma a la crida nacional per concentrar-se davant les delegacions del govern espanyol. En aquest cas, demanen personar-se davant la delegació estatal a Barcelona a les sis de la tarda.