Col·lapse monumental en hora punta per la pluja a les carreteres vallesanes

Diversos accidents han complicat la circulació

Redacció
19 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:06h

Imatge de l'estat de les carreteres aquest matí. Foto: GoogleMaps


Matí complicadíssim a les carreteres vallesanes per culpa de la pluja que no ha parat de caure des d'aquest dimecres al vespre. Diversos accidents s'han sumat a la situació de retenció habitual, afectant artèries principals com ho són l'AP-7 o la C-16, els Túnels de Vallvidrera.
 


Segons informa el Servei Català de Trànsit, la complicació s'ha registrat en diverses de les principals vies. A la C-16 ha tingut lloc un sinistre en sentit Barcelona a l'alçada de Terrassa, mentre que la mateixa localitat s'ha registrat un altre accident, aquest cop amb una moto que ha caigut a terra en sentit a la capital, tot pels volts de les 8.00 hores. A l'AP-7 també n'hi ha hagut un a l'alçada de Sant Cugat en sentit Girona, també pels volts de la mateixa hora.

A la carretera N-150 també hi ha hagut complicacions a Montcada i Reixac en sentit Barcelona, on pels volts de les 9.00 hores també s'hi ha registrat un sinistre. A la mateixa localitat, però a la C-17, a l'alçada de la cimentera, un altre xoc a les 9-30 hores, també en sentit Barcelona.