Nou avís per intensitat de pluja per aquest dijous

Les màximes davallaran

S'esperen precipitacions al quadrant nord-est, sobretot al litoral i al prelitoral nord
S'esperen precipitacions al quadrant nord-est, sobretot al litoral i al prelitoral nord | Jordi Peró
Redacció
19 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:06h

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dijous tindrem cel entre mig i molt ennuvolat en general, amb núvols més compactes al quadrant nord-est i al sector central del litoral i del prelitoral; amb el creixement d'algunes nuvolades en aquest darrer sector.

S'esperen precipitacions al quadrant nord-est, sobretot al litoral i al prelitoral nord. A més, des del matí s'esperen ruixats o xàfecs a punts del sector del litoral i del prelitoral, així com alguns de més aïllats a la resta de la meitat est, del Pirineu i del Prepirineu. Seran d'intensitat entre feble i moderada, si bé de matinada poden forts a punts del quadrant nord-est i durant el matí al sector central del litoral i del prelitoral. Localment aniran acompanyats de tempesta. Acumularan quantitats de precipitació poc abundants i puntualment abundants, per bé que en tot l'episodi podran ser localment molt abundants (més de 50 mm). La cota de neu pujarà dels 2400 metres als 2600 al llarg del matí, i fins als 2800 metres a partir del vespre. De nit tendiran a minvar.

Temperatura en descens lleuger o moderat, si bé la mínima serà similar o lleugerament més alta al quadrant nord-est. La temperatura mínima se situarà entre 4 i 9 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 11 i 16 ºC al prelitoral, i entre 14 i 19 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i entre 18 i 23 ºC a la resta del territori.