Duel d'alçada en el primer partit fora de casa del CN Terrassa

El conjunt terrassenc visita la piscina del Quadis CN Mataró després de guanyar el Catalunya en la seva estrena a la lliga

El CN Terrassa disputa la segona jornada de lliga contra el CN Mataró.
El CN Terrassa disputa la segona jornada de lliga contra el CN Mataró. | CN Terrassa
Redacció
17 d'octubre del 2017
Actualitzat el 18 d'octubre a les 10:46h
El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa s'estrenarà com a visitant en la Lliga Premaat Divisió d'Honor Masculina aquest dimecres, a les cinc de la tarda. El conjunt de Dídac Cobacho, que va debutar amb un triomf a casa contra el Catalunya, afrontarà un desplaçament complicat a la piscina del Quadis CN Mataró, un feu sempre incòmode. Tot i això, els maresmencs no arriben a la cita en el seu millor moment, després de perdre contra el Sant Andreu en la primera jornada de lliga i de caure eliminats en la segona fase de l'Euro Cup.

L'entrenador del conjunt egarenc encara el repte amb el contratemps de la baixa de Ricard Alarcón, lesionat de l'espatlla dreta, i de l'estat físic d'Òscar Aguilar, que arrossega molèsties al pubis i no estarà al cent per cent. "Estem davant d'un xoc duríssim. Ens trobarem un rival que ve de completar tres partits excel·lents en competició europea i que, de fet, n'han quedat fora per una situació aliena", analitza Cobacho.

El tècnic espera un rival que "vindrà amb la moral alta i amb l'estímul extra que et proporciona jugar a Europa, mentre nosaltres fa una setmana i mitja que no competim". Assenyala, a més, que serà fonamental "mantenir l'ordre defensiu i frenar els seus contracops" per optar a la victòria.

El Quadis CN Mataró, un conjunt renovat

El rival del CN Terrassa aquesta setmana presenta tres incorporacions enguany, l'argentí Germán Yáñez, un waterpolista experimentat procedent del CE Mediterrani; el boia Eduard Mínguez, ex del CN Barcelona; i el jove esquerrà Josep Puig, format al CN Granollers. A més, compten amb el retorn d'Albert Merino, que va jugar a Austràlia la segona meitat de la temporada passada. Al marge d'aquestes altes, Cobacho subratlla com a essencial l'aportació del porter Mario Lloret i del boia Àlex Codina.