Concentració alternativa aquesta tarda a Terrassa pels que no puguin baixar a Barcelona

Les entitats sobiranistes convoquen la ciutadania davant l'Ajuntament, , a les 20h, per reclamar la llibertat dels presos polítics

Redacció
17 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:01h
Les territorials de l'ANC i Òmnium se sumen a les diverses manifestacions convocades a nivell nacional aquest dimarts per mostrar el rebuig de la ciutadania catalana a l'empresonament dels presidents de les dues entitats, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Al punt del migdia hi ha programada una aturada davant els llocs de feina i la façana de l'Ajuntament. A la tarda, a partir de les vuit, els partits independentistes i les entitats han convocat una concentració nacional "pacífica i democràtica" amb espelmes a Barcelona per reclamar la llibertat dels presos polítics.

Segons han anunciat diversos sectors del sobiranisme local, també s'ha convocat la mateixa mobilització al Raval de Montserrat, a les vuit de la tarda, per tots aquells que no puguin baixar fins a la capital catalana. "La crida prioritària és anar a Barcelona, però si algú no pot, habilitem la plaça de davant l'Ajuntament per manifestar-nos amb total normalitat", explica a LaTorre el coordinador territorial de l'ANC a Terrassa, Mario Soria.