Façanes de Terrassa es desperten amb pintades reclamant la llibertat dels presos polítics

La indignació de bona part dels terrassencs per les detencions dels presidents de l'ANC i Òmnium s'ha fet notar aquesta nit en diversos edificis d'arreu de la ciutat

Redacció
17 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:55h
L'empresonament del president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha indignat l'independentisme i també una part de l'unionisme. La reacció ciutadana a la decisió de la jutgessa de l'Audiència Nacional aquest dilluns a la nit ha tornat a ser pacífica. Cassolada històrica al llarg i ample de Terrassa i gentada mobilitzada espontàniament davant l'Ajuntament.

A part de les cassoles i les diverses proclames reclamant la llibertat immediata dels presos polítics, durant la nit de dilluns, també s'han fet pintades en diverses façanes d'edificis de la ciutat. El Comitè de Defensa del Referèndum, a través del seu compte de Twitter, ha fet un recopilatori d'algunes d'elles. També els hi ha tocat rebre a oficines com la de Correus al centre, a la plaça del Mossèn Jacint Verdaguer, o Hisenda, al carrer de Vinyals.