Canvis en el Parc Natural de Sant Llorenç: limitacions als vehicles i noves senyalitzacions

Es limitarà la freqüentació de vehicles motoritzats mitjançant la instal·lació de cartells i cadenes a l’accés de l’aparcament del Camí Moliner i al dipòsit d’aigua de l’accés des de Sant Feliu del Racó.

Un dels accessos al Parc Natural de Sant Llorenç.
Un dels accessos al Parc Natural de Sant Llorenç. | Ajuntament de Matadepera
Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:04h
Canvis en els accessos al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac. Tal com ha informat l'Ajuntament de Matadepera, en les pròximes setmanes es limitarà la freqüència d'accés als vehicles motoritzats en diversos punts i se senyalitzaran alguns accessos i usos del medi natural i la xarxa viària.

En aquest sentit, es col·locaran cartells sobre com portar correctament els gossos per tal de fomentar la bona convivència amb la gestió ramadera que es fa de determinats espais. Aquests es trobaran en l'àmbit territorial de Can Torres, Font de la Tartana, Camí Moliner, Torre de l'Àngel, la Barata, Can Garrigosa, Can Pèlacs i Can Robert.
 

Un dels accessos al Parc Natural de Sant Llorenç. Foto: Ajuntament de Matadepera


Pel que fa a la xarxa viària i l'accés motoritzat al medi natural, es limitarà la freqüentació dins l'àmbit del Parc Natural en l'accés al Gurugú mitjançant la instal·lació de cartells i cadenes a l'accés de l'aparcament del Camí Moliner i al dipòsit d'aigua de l'accés des de Sant Feliu del Racó.

A la resta de camins que formen part de la xarxa viària bàsica per la prevenció d'incendis forestals, també s'hi col·locaran cartells que informaran de zona d'alt risc d'incendi, raó per la qual se'n podrà limitar l'ús en cas de condicions de risc d'incendi forestal al medi natural.