Una de les quatre víctimes mortals de l'accident de Molló era de Terrassa

L'accident va passar la matinada de dissabte, però no van trobar el cotxe fins primera hora del matí

Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:25h
Quatre persones van morir en un accident de trànsit a Molló (Ripollès) dissabte al matí. Segons ha informat el Servei Català del Trànsit l'avís del sinistre es va donar a les 07:22h, al punt quilomètric 0,5 de la GIV-5225. Es tracta d'una pista forestal que connecta Espinavell i Setcases (Ripollès). L'accident va passar a la matinada però, al ser una zona allunyada del nucli urbà, els veïns no van trobar el cotxe fins primera hora del matí. Els quatre ocupants del vehicle que van morir en el sinistre són: D.I.U., un home de 34 anys i veí d'Esplugues de Llobregat, J.V.E., un home de 35 anys i veí d'Esplugues de Llobregat, N.C.V., una dona de 33 anys i veïna de Barcelona, i A.S.V., una dona de 29 anys i veïna de Terrassa.

Arran de la incidència es van activar nou patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers, entre les quals hi ha efectius del GRAE, i tres ambulàncies del SEM. Els joves viatjaven de Setcases a Espinavell i tenien previst passar la nit en aquest poble, ja que la família d'una de les víctimes hi té una casa.

El tot terreny en el que viatjaven quatre ocupants va aparèixer bolcat en una pista forestal que connecta Espinavell i Setcases. La hipòtesis més probable és que el vehicle es precipités per un marge d'uns 100 metres i anés a parar a la continuació de la pista forestal. 

Com a conseqüència de l'accident els quatre ocupants del cotxe van morir. Tot apunta que l'accident es va produir a la matinada, però al ser una zona allunyada de cap nucli urbà, fins el matí no es va trobar el vehicle. L'avís el van donar uns veïns que caminaven per la zona a quarts de vuit del matí. 

Els Mossos d'Esquadra van desplaçar nou dotacions fins la zona de l'accident. També es van activar cinc vehicles dels Bombers que han hagut de tallar el sostre per poder treure els cossos de les víctimes que han quedat atrapades entre la ferralla. El SEM va enviar tres ambulàncies a la zona, però no es va poder fer res per la vida dels quatre joves.

El punt on es va trobat el cotxe està a uns tres quilòmetres del nucli urbà d'Espinavell, i és una pista forestal en bon estat.