Tons&Sons i el seu «Rockspel», protagonistes del XIII Concert de Prodis

El gospel i les cançons espirituals negres del grup egarenc agafaran les regnes de la cita que organitza anualment la fundació en el Centre Cultural de Terrassa

Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:25h
Els Tons&Sons Terrassa Gospel en una imatge d'arxiu
Els Tons&Sons Terrassa Gospel en una imatge d'arxiu | T&S
Ja són tretze els anys que porta Prodis organitzant un concert anual per recaptar diners per a les més de 300 persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral ateses als tallers i les llars de la fundació. Enguany, el Centre Cultural de Terrassa acollirà la cita el 24 de novembre, a partir de les nou de la nit.

La tretzena edició del concert anirà a càrrec de Tons&Sons Terrassa, que ha participat en el programa Oh Happy Day de TV3. La coral egarenca presentarà el seu nou espectacle, Rockspel, que, com el seu propi nom indica, combina temes de rock i de gospel sota el segell tan personal que els caracteritza.

Aquest grup de cantants va néixer el 2003 a la cocapital vallesana. Dirigida per en Carles Massó, aquesta formació està especialitzada en cançons espirituals negres i gospel, afegint també al seu repertori cançons africanes, convertint-se així, en la primera coral de gospel de la comarca. És reconegut a tot Catalunya i part de França pel talent que tenen i per la bona carrera televisiva que han fet.