Els Bombers rescaten una dona a La Mola

Es va lesionar el turmell mentre feia el camí de baixada de la muntanya aquest diumenge | Els Bombers hi van desplegar un helicòpter i dues dotacions terrestres

Helicòpter dels Bombers a La Mola.
Helicòpter dels Bombers a La Mola. | @bomberscat
Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:04h
Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rescatat una dona, d'uns 50 anys i veïna dels Pallaresos, aquest diumenge a La Mola. Es va lesionar el turmell mentre enfilava la baixada de la muntanya pel camí dels Monjos, prop del trencall de la Font del Saüc.

Els Bombers van rebre l'avís de rescat per l'excursionista accidentada quan passaven pocs minuts d'un quart de quatre de la tarda. Fins allà s'hi van desplaçar un helicòpter amb efectius dels GRAE i dues dotacions terrestres. La ferida va rebre cures al lloc i després va ser traslladada amb llitera fins a prop de la font, on hi havia estacions l'helicòpter, que la va evacuar a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

Amb aquest, els Bombers de la Generalitat van rebre una vintena d'avisos relacionats amb serveis en l'entorn del medi natural durant el pont de quatre dies. En el seu compte de Twitter, van compartir algunes fotografies del rescat: