El Drac Baluk Ashtarot i els Diables de Ca n'Aurell es troben amb bèsties d'arreu aquest dissabte

La Trobada de Bestiari començarà a dos quarts de sis de la tarda a la plaça del Progrés

Les bèsties faran una cercavila pels carrers del barri i el Parc de Sant Jordi.
Les bèsties faran una cercavila pels carrers del barri i el Parc de Sant Jordi. | Arnau Urgell
Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:12h
La plaça del Progrés de Terrassa cremarà aquest dissabte en mans del Drac Baluk Ashtaron i els Diables de Ca n'Aurell. Les dues colles terrassenques organitzen la primera Trobada de Bestiari, que se celebrarà en el marc de la Festa de la Font. Estava prevista pel passat 4 de juny, coincidint amb la Festa Major del barri de Ca n'Aurell organitzada per l'Associació de Veïns de la zona, però per causes meteorològiques els organitzadors van decidir posposar-la.

Ja ha arribat el dia. L'acte principal serà el correfoc, que s'encendrà a partir de les vuit del vespre a la plaça del Tint, i que comptarà, a més dels amfitrions, amb el Drac Cremavila (Vilassar de Mar), la Gralla de Foc (Granollers), el Drac Raganet (Can Boada) i la Cuqueta de Castellbisbal.

La Trobada de Bestiari començarà a dos quarts de sis de la tarda a la plaça del Progrés, amb una plantada on es podran veure les bèsties que participaran de la diada. A partir de les 18.30 hores, una cercavila recorrerà els carrers del barri, amb el Parc de Sant Jordi com a centre neuràlgic. La cercavila acabarà amb balls de lluïment de la imatgeria festiva a la plaça del Tint, on estaran exposades fins a l'inici del correfoc.