​Més de 220 jugadors disputen el Torneig del Circuit de Bronze de pàdel del CN Terrassa

La prova es va disputar a les instal·lacions del club per quart any consecutiu

Els guanyadors de les diferents categories del torneig.
Els guanyadors de les diferents categories del torneig. | CN Terrassa
Redacció
11 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:39h
Més de 220 jugadors van disputar la setmana passada, entre l’1 i el 8 d’octubre, la prova del Torneig del Circuit de Bronze de la Federació Catalana de Pàdel que va desenvolupar-se al Club Natació Terrassa per quart any consecutiu.
 
En l’apartat masculí, Daniel Huerta i Daniel Ollé van proclamar-se campions de Primera Categoria en batre a la gran final Albert Carmona i Pablo Burdeos per 6-3, 3-6 i 6-0. Així mateix, en l’apartat femení, Laura Dalmau i Laia González van imposar-se a Damia Donkervoort i Mireia Recasens per 2-6, 6-2 i 6-3.
 
En Segona Categoria, la competició no es disputa fins al final. Les millors quatre parelles van passar al quadre de Primera. En l’apartat masculí, el mèrit va correspondre a Albert Segarra i Jaume Pons, Juan Molina i Roger Parnau, Albert Pradell i Aleix Planchat i Marc Gunfaus i Carlos Gunfaus. Igualment, en l’apartat femení, van accedir al quadre de les millors Sílvia Molet i Sandra Tatché, Tania Escamilla i Greta Gómez, Julieta Agustina Mendizábal i Martina Alejandra Mendizábal i Laura Matalonga i Míriam Lorite.
 
En Tercera Categoria, Pau Albiac i Juan Antonio Martínez van derrotar en la final Martín Mendizábal i Javier Ripoll per 6-1 i 6-4. Finalment, Manuel Guillermo Cobos i Raúl Sánchez van vèncer en Quarta Categoria en superar en la final Vicente Torondel i José Ángel Jiménez per 6-3, 3-6 i 6-1.