Detenen dues persones per un robatori amb força a la carretera de Matadepera

Van forçar la persiana d'un establiment situat a la cantonada del carrer de Bartrina

Redacció
11 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:26h
La Policia Municipal de Terrassa ha detingut dues persones per un delicte de robatori amb força en un establiment situat a la carretera de Matadepera, a la cantonada amb el carrer de Bartrina. Segons fonts policials, han forçat les persianes metàl·liques i una finestra per intentar accedir-hi.

Els fets han tingut lloc la matinada d'aquest dimecres. Cap a dos quarts de sis, una veïna de la carretera Matadepera ha informat la Policia Municipal que dos individus estaven forçant les persianes metàl·liques de l'establiment. Un d'ells vigilava mentre l'altre intentava accedir a l'interior.

Dues patrulles han acudit al lloc i han vist com la persona que vigilava, en apercebre's de la presència policial, ha intentat escapolir-se, però els agents l'han enxampat ràpidament. Pel que fa al seu company, l'han agafat mentre intentava trencar un vidre amb una pedra. Els agents han detingut els dos autors dels fets i els han traslladat a les dependències policials per instruir diligències per estar implicats en un robatori amb força.

La Policia Municipal ha comprovat que les tres persianes metàl·liques de l'establiment havien estat forçades i un dels vidres foradat i desencaixat. Malgrat tot, els detinguts no han pogut accedir a l'establiment ni sostreure cap material. La Policia Municipal ha trucat al propietari del comerç per formalitzar la corresponent denúncia.