Detenen quatre veïns de Terrassa per furtar roba a Granollers

Són tres homes i una dona d'entre 18 i 23 anys

Redacció
11 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:12h
La Policia local de Granollers ha detingut aquest dimarts al migdia a quatre persones, veïnes de Terrassa, per furtar peces de roba en diversos establiments de l'Illa de Vinants. Es dona la circumstància que els detinguts estaven a la capital del Vallès Oriental per assistir a un judici per delictes similars i, mentre esperaven, aprofitaven per delinquir.

Segons ha informat la policia actuaven organitzadament i, després de furtar les peces de roba, les portaven al parc Torras Villà, on les esperava un altre membre del grup que feia les tasques de recepció i dipòsit dels bens furtats, tornant-se novament a iniciar el procés. En el moment de la detenció es va intervenir 29 articles de roba per un valor superior als 1.200 euros.

Els autors dels fets inutilitzaven el sistema d'alarma de les peces de roba, aconseguint així esquivar l'arc detector de seguretat de l'establiment sense aixecar sospites. S'emportaven un nombre reduït de peces cada vegada per no posar en alerta als treballadors dels establiments afectats. Un agent de la Policia Local de paisà els va observar i seguir.

Els detinguts són tres homes i una dona, de nacionalitat romanesa i veïns de Terrassa: Floreman N., Alexandru C., Marian C., i Andrea S, de 18, 19, 23 i 19 anys respectivament.