L'alcalde de Terrassa celebra el «gest sensat i responsable» de Puigdemont

També Xavi Matilla, de Terrassa en Comú, considera una bona notícia que el Govern "hagi tornat a la via del diàleg"

Carles Puigdemont, aquest dimarts al Parlament.
Carles Puigdemont, aquest dimarts al Parlament. | Adrià Costa
Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat el 11 d'octubre a les 10:46h
Socialistes i comuns de Terrassa, o com a mínim alguns sectors, han celebrat el discurs de Carles Puigdemont al Parlament de Catalunya, que ha suspès la declaració d'independència per obrir un període de mediació. A les xarxes socials han arribat les primeres reaccions.

L'alcalde de Terrassa, el socialista Jordi Ballart, s'ha expressat a Twitter aquesta nit amb un breu missatge: "El President ha fet avui un gest sensat i responsable. Ha guanyat temps per a la política, el diàleg i la mediació". Ballart també ha fet una crida al "diàleg i seny" en una altra piulada en què titllava de "gran intervenció" les paraules de Miquel Iceta.
 
De la seva banda, Xavier Matilla, portaveu de Terrassa en Comú, ha publicat també una sèrie de piulades tot considerant una "bona notícia que el Govern hagi tornat a la via del diàleg, tal i com ha reclamat el sentit comú de la ciutadania aquests dies". "Ara ha de ser el govern de Rajoy qui respongui amb responsabilitat i aposti també pel diàleg", ha afegit Matilla. També ha fet una crida a mantenir "la unitat de la majora social de Catalunya que demana i espera una solució democràtica al conflicte".