Un individu ebri s'autolesiona a la seu de la Policia Municipal de Terrassa

Uns agents l'havien traslladat a fer les proves d'alcoholèmia després d'interceptar-lo fent ziga-zagues

Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:41h
Un individu ebri va protagonitzar una sonada acció a la seu de la Policia Municipal de Terrassa, quan va intentar autolesionar-se colpejant-se contra un vidre de l'edifici policial. Aquesta persona havia estat denunciada penalment per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els fets es remuntena les onze de la nit d'aquest dilluns, quan uns agents de la Policia Municipal de Terrassa van aturar un conductor que circulava fent ziga-zagues per la rambla d'Ègara, a l'alçada del passeig del Vint-i-dos de Juliol. Atès que presentava un quadre etílic important, se'l va traslladar a les dependències policials, on va ser sotmès a les proves d'impregnació alcohòlica, amb resultats de 0,84 mg/l i 0,82 mg/l, per la qual cosa se li van instruir diligències per estar implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit. També se li va immobilitzar el vehicle al Dipòsit Municipal.

Una vegada efectuades totes les gestions, els agents van deixar marxar el conductor infractor, però l'individu va reaccionar de forma agressiva i va colpejar amb el cap les vidrieres d'una de les sales de la Prefectura i, posteriorment, va caure enrere. Es va donar avís a una ambulància, que el va traslladar a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa per ser atès.