Nova edició de la Marató de Donació de Sang a Terrassa per nodrir les reserves

Començarà dijous i s'allargarà fins dissabte a la seu del Banc de Sang a la Mútua de Terrassa

Redactor
16 d'octubre del 2017
Actualitzat el 17 d'octubre a les 11:26h
Marató de Donació de Sang en una imatge d'arxiu.
Marató de Donació de Sang en una imatge d'arxiu. | Ramon Estany
Arriba una nova edició de la Marató de donació de sang. És ja l'onzena edició que se celebra a Terrassa. Des d'aquest dijous, 19 d'octubre, fins dissabte, dia 21, els terrassencs i terrassenques tindran l'oportunitat nodrir les reserves del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Amb aquesta campanya, els organitzadors pretenen una donació "massiva" durant tres dies per mantenir les reserves en el punt més alt.

Sota el lema "La teva sang diu coses: comparteix-les", la iniciativa proposa una novetat per aquesta setmana de solidaritat a la cocapital vallesana: les anomenades "donacions en grup". Anima a tots aquells que ho vulguin a desplaçar-se fins a la seu del Banc de Sang a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa, de nou del matí a vuit del vespre, i donar amb "la família, els amics de costellada o els companys de la feina" perquè "junts és molt millor".

Ja està disponible un espai web per reservar dia i hora. A més, els organitzadors recorden que poden ser donants tots els majors d'edat que superin els 50 quilos de pes. No cal estar en dejú i és indispensable dur el document d'identitat.