El CN Terrassa afronta la nova temporada amb la mirada posada a Europa

El primer equip del club terrassenc debuta aquest dissabte contra el Club Natació Catalunya

Redacció
06 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:09h
Nova temporada, nous reptes. El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa s’estrenarà demà, a les sis de la tarda, en la Lliga Premaat Divisió d’Honor contra el CN Catalunya. El conjunt de Dídac Cobacho arriba a la cita amb bones sensacions després de proclamar-se subcampió de la Supercopa Six. Els egarencs van plantar cara al totpoderós Atlètic-Barceloneta en un gran partit de tornada.

Tot i això, el tècnic vol ser prudent. "Ens plantegem el mateix objectiu que en els darrers anys, continuar creixent com a equip. Seguim sent un bloc jove, si bé enguany comptem amb l’aportació de l’experiència i la veterania de Sergi Mora". Les altres dues novetats de l’equip són dos joves de la pedrera, Bernat Sanahuja, que s’incorpora a l’equip després de la cessió al CN Molins de Rei de la temporada passada, i Ernesto Pérez. Ara bé, Cobacho no tanca les portes a res i apunta que "nosaltres sempre lluitem per estar el més amunt possible". 
 

Primer equip sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa. Foto: CN Terrassa


El CN Terrassa afronta una lliga molt igualada sense cap sostre. "Enguany hem de veure fins a on som capaços d'arribar, hem de comprovar si podem retallar distàncies amb els rivals i quedar segons", destaca l'entrenador egarenc. “De la mateixa manera que optem al segon lloc, podem quedar sisens. El Barceloneta continua sent el gran favorit, mentre la resta d’equips tractarem d’apropar-nos-hi. El Sant Andreu s’ha reforçat molt bé, el Mediterrani ve de ser finalista a la Copa Catalunya... Hi haurà molt equilibri entre el segon i el vuitè”, analitza Cobacho.

Davant el CN Catalunya sense Ricard Alarcón

El Natació començarà a fer camí en aquest nou curs amb el contratemps de la baixa de Ricard Alarcón, lesionat de l'espatlla dreta. El conjunt vallesà no està tenint fortuna en aquests primers compassos de temporada pel que respecta a les lesions. Recordem que Agustí Pericas no va poder disputar ni un minut de la primera fase de la Champions League. 

El CN Catalunya ha experimentat una renovació profunda enguany. Presenta fins a deu altes, entre les quals destaquen el boia Iván Idarraga, exjugador del Mediterrani, Rai Santiveri, Roger Nogué i els argentins Diego Malnero i Tomy Alfonso. “És un equip nou i, lògicament, necessitarà el seu temps d’adaptació. Per a nosaltres, és vital començar bé, mostrar-nos sòlids en defensa i apostar per la velocitat. Si els deixem entrar en el partit, ens podem posar les coses difícils”, conclou Cobacho.