La terrassenca Maria Maiques és la més ràpida en el Triatló Infantil d'Igualada

La triatleta del Club Natació Terrassa va creuar la meta per davant de Laura Prieto, del CA Lloret La Selva

05 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:56h
La triatleta del Club Natació Terrassa Cicles Morenito Maria Maiques va ser la més ràpida en categoria cadet en el Triatló Infantil d'Igualada que es va disputar aquest passat cap de setmana. La terrassenca va quallar una prova molt sòlida, sense entrebancs, i va dominar amb claredat el recorregut de 250 metres de natació, sis quilòmetres de ciclisme i dos quilòmetres i mig de cursa a peu.

Maiques va aturar el cronòmetre en 33 minuts i 34 segons, a més de 20 segons de distància de la segona classificada, Laura Prieto. L'esportista del CA Lloret La Selva va travessar la meta quan el rellotge marcava 33 minuts i 55 segons. Una mica més tard ho va fer Fiona Orpella, del CE Pedala.cat Balaguer, que va completar el podi.