Dijous d'estiu abans d'una nova baixada de temperatures

Avui serà el dia més calorós de la setmana amb temperatures que fregaran els 30 graus en molts punts del territori català

Matins frescos, migdies suaus i nits fredes pels dies que vénen.
Matins frescos, migdies suaus i nits fredes pels dies que vénen. | Josep M. Costa
Redacció
05 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:30h
Dijous s'ha despertat amb bandes de núvols baixos i boires a la Catalunya Central. Mentre avancem cap al migdia, però, desapareixeran i s'imposarà el sol, que serà el gran protagonista del dia juntament amb les temperatures. Avui serà el dia més calorós de la setmana i els termòmetres s'enfilaran fins als 30 graus en moltes zones del país. Els punts més càlids serà Ponent, l'Ebre i l'Empordà. Regnarà la tranquil·litat. La tarda es preveu suau, rondant els 25 graus en la majoria d'indrets del territori català.

Aquest oasi estiuenc només durarà unes hores. Aquest divendres canvia el temps. Des de bon matí, les nuvolades eclipsaran el sol a la costa, al prelitoral i al Pirineu. Al llarg de la tarda el sol encara tornarà a fer un esforç per treure el cap. Les temperatures començaran a anar a la baixa. No són descartables algunes petites precipitacions, de cara a la nit. Matins frescos, migdies suaus i nits fredes pels dies que vénen.