Experts de Mútua Terrassa parlaran de salut a Sant Cugat

Aquest dijous es dóna el tret de sortida a la sisena edició del cicle de conferències "Dijous de Salut" que organitzen el centre hospitalari terrassenc i l'Ajuntament de Sant Cugat

Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:36h
Tret de sortida al sisè cicle de conferències Dijous de Salut a Sant Cugat, concebut amb la idea de divulgar temes de salut d’actualitat i informar "d’una manera entenedora" sobre tot allò que "preocupa" a la societat. Comença aquest dijous 5 d'octubre i contempla la celebració d’un total de tres conferències.

Un any més, està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i Mútua Terrassa. Totes les xerrades tindran lloc a les sis de la tarda, a la primera planta de la Casa de Cultura dels Jardins del Monestir de Sant Cugat. La vista, el sòl pelvià i l’esport són les temàtiques que donen forma a la programació d’enguany.

La conferència inaugural porta per títol "Recomanacions en la prevenció de malalties dels ulls en adults i nens" i anirà a càrrec de diversos oftalmòlegs d’Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa Sant Cugat, del Centre Ocular Quirúrgic COQT. Hi intervindran el Dr. Josep Mª Llonch, el Dr. Eduard Pedemonte, la Dra. Marisol López i la Dra. Ana Eixarch. Segons detallen des de l'organització, l'objectiu principal és tractar el tema amb la màxima profunditat i des de la vessant de diverses especialitats oftalmològiques. 

"La salut del sòl pelvià de les dones: com evitar les disfuncions" serà la segona conferència i se celebrarà el dijous 2 de novembre. En aquest cas anirà a càrrec del Dr. Gonzalo Baya, ginecòleg de la Unitat de Sòl Pelvià d’Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa Sant Cugat.
Finalment, el cicle d’enguany es clourà amb la conferència “Practica esport amb garanties: la importància de les revisions mèdiques”. El Dr. Santiago Sabatés, traumatòleg d’Àptima Centre Clínic i codirector de COTCAT (Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de Catalunya) i el Dr. Jordi Gibert, especialista en Medicina de l’Esport de la Unitat de Medicina de l’Esport d’Àptima Centre Clínic / COTCAT seran els encarregats de pronunciar-la.