El CN Terrassa no pot amb el Mediterrani i cau a quarts de final de la Copa Catalunya

Les de Xavi Pérez van millor substancialment la imatge del partit d'anada, però no van aconseguir consumar la remuntada

28 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:17h
El Club Natació Terrassa va empatar a onze contra el CE Mediterrani en el partit de tornada de quarts de final de la Copa Catalunya Femenina de waterpolo. Després de la derrota àmplia encaixada en el matx d’anada (14-5), el conjunt de Xavi Pérez va millorar substancialment la imatge i va estar a punt d’obtenir la victòria, però un parcial final de 0 a 4 del conjunt del barri de Sants ho va impedir.

El primer quart ja va evidenciar que el partit seria molt diferent al de divendres passat. Les de Xavi Pérez van arrencar amb molta més intensitat i van imposar-se per 4 a 3. Olga Descalzi va inaugurar el compte al minut de joc, diana que va replicar Panicello poc després. Les egarenques, concentrades en defensa i afinades en atac, van obrir un primer forat gràcies a l’encert de Noelia Mora i de Sierra Smiley. Puanani, de penal, va reduir distàncies. El període va finalitzar amb una diana per banda. Smiley va repetir per part egarenca, mentre que Toha va anotar per part barcelonina.

En el segon període, el Mediterrani va restablir l’equilibri. Abans, però, el Natació va recuperar els dos gols d’avantatge de la mà de Descalzi de penal. Les de Marc Comas van respondre amb un parcial de 0 a 3, obra de Casado, Panicello i Puanani, que va capgirar l’electrònic. A menys d’un minut pel descans, Descalzi va batre Fuertes i va empatar a sis.

A la represa, el conjunt de Xavi Pérez va recuperar les sensacions inicials. Dues dianes d’Elia Montoya van situar un interessant 8 a 6. En el darrer minut del tercer quart, Durán va apropar l’equip del barri de Sants. L’últim període va esdevenir molt emocionant. Les terrassenques van encadenar un parcial de 3 a 0 en només dos minuts de joc que posava el matx coll avall (11-7). Mora, Montoya i Smiley en van ser les artífexs. El Mediterrani, no obstant, no va abaixar els braços i va signar una rèplica final en forma de 0 a 4 a càrrec de Durán, en dues ocasions, Panicello i Espar.