Els més petits del Terrassa FC tindran el seu dia l'1 de novembre

La presentació oficial del futbol base del club servirà també per donar la benvinguda oficial a les noves seccions de futbol femení i futbol sala

Redacció
28 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:54h
Aquesta temporada el Terrassa FC avança al novembre la presentació del seu futbol base. Concretament, serà el dimecres dia 1, aprofitant que el primer equip rep la visita de la Unió Esportiva Sant Andreu a l'Estadi Olímpic en la tretzena jornada del grup cinquè de Tercera Divisió.

La presentació dels equips més petits de la casa sempre és un dia emocionant. El focus se centra amb les categories inferiors i la família terrassista pot gaudir d'un dia especial a les instal·lacions del club que representen. Enguany, però, l'1 de novembre tindrà dos al·licients extres. El Terrassa FC donarà la benvinguda oficial a la institució a les noves seccions de futbol femení i futbol sala. El club ha duplicat el nombre d'equips i, per tant, els organitzadors preveuen una trobada molt més multitudinària que de costum.

La jornada començarà a les onze del matí, amb l'arribada i concentració dels jugadors a l'Estadi i finalitzarà gairebé a les sis de la tarda, quan l'àrbitre xiuli el final del matx entre el conjunt terrassista i el barceloní.

Si tot va sobre previst, la presentació començarà a les dotze del migdia. Tots els equips i jugadors desfilaran per la gespa i hi haurà parlaments. Cap a dos quarts de tres s'ha organitzat una botifarrada amb beguda per a tothom a "preu popular" per omplir l'estómac i animar amb més força que mai el primer equip, que saltarà a l'Estadi a les quatre de la tarda.