Doble podi de Queralt Velasco, del CN Terrassa, en un mateix cap de setmana

Va ser tercera en categoria infantil en la III Travesía La Isla Grosa de San Javier i segona en l'absoluta de la 91a Travessia del Port de Tarragona

Queralt Velasco, del CN Terrassa, a Tarragona.
Queralt Velasco, del CN Terrassa, a Tarragona. | CN Terrassa
28 de setembre del 2017
Actualitzat a les 8:41h
La nedadora del CN Terrassa Queralt Velasco va protagonitzar un cap de setmana intens i exitós, atès que va pujar al podi en les dues travesses de natació en aigües obertes que va afrontar.

Dissabte va prendre part en la III Travesía La Isla Grosa, que va celebrar-se a San Javier (Múrcia), en aigües de La Manga del Mar Menor, sobre una distància de 3.000 metres. La prova era puntuable per a la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes que organitza la Federació Espanyola de Natació. Velasco va classificar-se en setè lloc de la general i en tercera posició en categoria infantil amb un registre de 47’51”. Aquest resultat situa la nedadora bagenca del CN Terrassa al capdavant de la classificació infantil de la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes a falta de la darrera prova que se celebrarà el proper dissabte a Benidorm.

Segona a la Travessia al Port de Tarragona

L’endemà diumenge, Queralt Velasco va acumular un altre podi en finalitzar segona en la 91a Travessia al Port de Tarragona, que va desenvolupar-se en el marc de la Festa Major de Santa Tecla sobre una distància de 2.000 metres. La nedadora del CN Terrassa va obtenir el segon lloc en categoria absoluta, només per darrere de Sabina Martínez, actuació que li va proporcionar el triomf en categoria infantil.