Greu accident de trànsit a la N-150 de Terrassa, a la cruïlla d'accés a l'autopista

Un motorista va ser traslladat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell

Redacció
27 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:50h
Una motocicleta i un turisme es van veure implicats aquest dimarts, cap a dos quarts de quatre de la tarda, en un accident de trànsit greu a la carretera N-150. Els dos vehicles van xocar en la confluència del sentit sud de la variant de la N-150 i l'accés a l'autopista C-58, al punt quilomètric 19,500. Sembla que l’impacte es va produir quan un dels conductors no va respectar el senyal d’stop que l’afectava.

La unitat de trànsit del Mossos d’Esquadra va demanar la presència d’una patrulla de la Policia Municipal, i també va activar una ambulància. Fins al lloc, finalment, es van desplaçar tres ambulàncies, una de les quals va traslladar el motorista accidentat al Parc Taulí de Sabadell per ser atès de les seves lesions.

Dos motoristes de la Policia Municipal van regular el trànsit de la cruïlla fins que una grua municipal va retirar la motocicleta de la via, que va ser traslladada i dipositada a la seu policial. Una part del tram de la via afectada va ser senyalitzat per facilitar la circulació de la resta dels vehicles. També es va demanar la intervenció del servei de neteja de carreteres de la Generalitat per retirar i netejar la via de les restes sòlides i dels líquids vessats pels vehicles.