Matadepera es prepara per tastar la Festa del Most

Serà del 5 al 8 d'octubre, organitzada per Matadepera Comerç

Cartell de la Festa del Most de Matadepera.
Cartell de la Festa del Most de Matadepera.
Redacció
02 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:13h
Arriba la Festa del Most 2017 a Matadepera. L'associació Matadepera Comerç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Matadepera, organitza pels dies 5 a 8 d’octubre, la Festa del Most, un seguit de convocatòries que pretenen fer homenatge a la verema, activitat que va perdurar des del segle XVII ­fins a la primera meitat del segle XX. L’objectiu és gaudir de la cultura del vi i fer d’aquesta celebració un referent prestigi any rere any.

La idea de recuperar aquesta tradició a Matadepera neix de l'Ajuntament, i Matadepera Comerç s'ha encarregat d'elaborar un programa de quatre dies en què es podrà gaudir de tastos, degustacions de vins, restauració local, música, una fira de vins i sorteig de fantàstics regals.

Actes centrals

Per aquest dissabte 7 d’octubre hi haurà al carrers més cèntrics de Matadepera i des de les 10  del matí i fins les 2 de la tarda, una fira de vins i tastets; un circuit pels llocs més emblemàtics del poble amb tast i venda de vi i una activitat a càrrec d’El Mas dels Cavalls. Totes les activitats són gratuïtes.

Per concloure la festa, Matadepera Comerç sortejarà a la 1 del migdia i a la Plaça de Cal Baldiró diferents premis entre les persones que hagin comprat xapes a les botigues del poble que hauran estat a la venda des del dia 25.