Roben de matinada en un domicili de Terrassa amb el propietari a l'interior

En la fugida, el presumpte lladre ha trencat les finestres d'un altre habitatge

Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:15h
La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquesta matinada un presumpte lladre, després que un ciutadà l'enxampés robant al seu domicili. A dos quarts de cinc de la matinada, aquest ciutadà va avisar la policia. El domicili està situat al carrer de Mossèn Pursals, a l’alçada del carrer de la Independècia, al barri de Sant Pere. Un individu havia entrat a robar a casa seva i havia fugit a través d’una finca en obres veïna.

Diverses unitats policials han acudit al lloc. Mentre uns agents han parlat amb la víctima, uns altres han inspeccionat l’obra abans esmentada, on han localitzat una persona intentant amagar-se que, en veure’s sorprès, s’ha precipitat per un forat d’una alçada d’uns cinc metres.

Els agents han observat com l’individu feia puntades de peu i cops de puny a una finestra d’un domicili contigu i ha fugit per la porta del garatge. Els agents l’han seguit i, finalment, l’han detingut al parc de Vallparadís. En l’escorcoll, li han localitzat dos mòbils i altres elements propietat del requeridor.

Tot seguit, s’ha traslladat al detingut a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa per ser atès dels talls que s’havia produït. També han estat assistits dos agents, lesionats en el decurs de la persecució. En la inspecció ocular del domicili violentat, s’han localitzat diferents eines i altres objectes recollits per ser robats.

La Policia Municipal ha contactat amb el propietari de la casa a través de la qual el detingut s’ha escapolit per tal de presentar-se a la seu policial i posar denúncia sobre els danys causats. Els agents han instruït diligències penals contra aquesta persona per cometre els delictes d’entrada en domicili aliè, robatori amb força i danys.