La policia de Terrassa recapta gairebé 13.000 euros per combatre el càncer infantil

La gran festa popular que va organitzar el cos de la Policia Municipal a la Plaça Vella va ser un èxit rotund i, a part de les donacions econòmiques, va permetre recollir 641 cabelleres

Representants d'un ampli reguitzell d'entitats i associacions de Terrassa també van voler col·laborar a la campanya
Representants d'un ampli reguitzell d'entitats i associacions de Terrassa també van voler col·laborar a la campanya | Cedida
Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:11h
Èxit rotund de la festa popular Posa't al seu cap organitzada pel cos de la Policia Municipal de Terrassa. Milers de persones van omplir la Plaça Vella la setmana passada i van col·laborar amb donacions econòmiques o bé deixant-se tallar els cabells per combatre el càncer infantil. En total, es van recaptar 12.809 euros, que es destinaran integrament a la construcció del Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La valoració dels organitzadors és, en general, molt positiva.

Pel que fa a les cabelleres donades, entre les tallades allà mateix i les que centenars de persones van portar a l’esdeveniment, es van recollir un total de 641, que aniran a l’ONG Mechones Solidarios. Aquesta entitat en seguirà rebent durant aquest mes i el d’octubre a la perruqueria Mira que pelu! (c. Eduard Marquina 1, local 3).

Per la seva part, les famílies d’infants ingressats a l’Hospital Sant Joan De Déu que van posar a la venda les polseres “Candela”, que fan els propis nens i nenes durant el seu ingrés, van aconseguir 1.650 euros en les tres hores, de 18 a 21 h, que va durar la festa, que es destinaran a la investigació d'oncologia infantil.

Policies d'arreu del país

El dia de la festa del “Posa’t al seu cap” la plaça Vella va reunir a unes 3.000 persones, de les que gairebé un miler va passar per les màquines i les tisores dels 50 professionals que hi van treballar. A més, van acudir policies locals d’Olot, Cardona, Sant Cugat, Sitges, Mataró, Polinyà, Badalona i Gavà que col·laboren amb la campanya de la Policia Municipal de Terrassa per fer arribar els diners recollits per a la campanya a les seves poblacions, a més de passar per la perruqueria. També van ser presents representacions dels Mossos d’Esquadra, dels Bombers de la Generalitat, ADF Terrassa, SEM i Creu Roja, per fer arribar els donatius recollits.

Aquesta festa popular s’emmarca en la campanya “Posa’t al seu cap”, amb el que la plantilla de la Policia Municipal vol empatitzar amb els infants, i les seves famílies, que estan passant pel procés de lluita contra una malaltia com el càncer. La campanya centra el calendari solidari 2018 de la Policia Municipal de Terrassa, per al que agents del cos s’han deixat rapar el cabell per 12 nens i nenes afectades per la malaltia. El cost del calendari, que es presentarà a mitjans d’octubre, serà de cinc euros.