El Juvenil A del Jàbac troba el camí de la victòria

Els de Can Jofresa sumen els primers tres punts de la temporada després d'imposar-se a domicili contra el Badalona

Els de Can Jofresa van ser molt superiors al Badalona durant la segona meitat.
Els de Can Jofresa van ser molt superiors al Badalona durant la segona meitat. | @vidalgarnelo
Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:37h

Els de Can Jofresa van ser molt superiors al Badalona durant la segona meitat. Foto: @vidalgarnelo


Tres derrotes i un empat era el pobre balanç del Juvenil A de la Unió Futbol Base Jàbac i Terrassa. Aquest cap de setmana, però, els de Can Jofresa van aconseguir treure's l'espina del mal començament de campionat i es van imposar a domicili contra el CF Badalona per un gol a tres.

El començament del matx feia presagiar el pitjor. Novament, els egarencs enfilaven el camí cap a vestidors després dels primers 45 minuts amb el resultat en contra. El Badalona va ser superior i va gaudir de les millors ocasions de perill a l'àrea de Noé Becerra. El gol, però, va arribar des dels onze metres.

L'argument de la pel·lícula va fer un gir de 180 graus a la segona meitat. El Jàbac va sortir amb més ganes que el rival i va passar per sobre del conjunt local. El resultat el va igualar Mika Mármol, debutant a la categoria. Máxim Cojocaru va ser l'encarregat de capgirar el marcador amb una acció a pilota aturada. Ja a l'última jugada del partit, Aiman Barrouhou va sentenciar l'enfrontament amb la tercera i definitiva diana dels terrassencs.

La propera prova del Juvenil serà davant l'Espanyol. Can Jofresa rebrà el conjunt perico dissabte, a dos quarts de set de la tarda.