L'Ajuntament de Terrassa esborra les estelades dels passos de vianants

El tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, ho ha explicat a través del seu perfil de Twitter després de rebre queixes per part de l'unionisme

Pas de vianants a Terrassa convertit en estelada.
Pas de vianants a Terrassa convertit en estelada. | @lauraarenas66
Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:07h
Els passos de vianants de Terrassa convertits en estelades no han durat gaire. L'Ajuntament de Terrassa ha activat a mig matí els serveis de neteja per tal d'esborrar les pintades. El Tinent d'Alcalde de Territori i Sostenibilitat ha respost les demandes de l'unionisme a través de Twitter i ha afirmat que el consistori vol garantir la seguretat viària a la ciutat. 

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Javier González, ha denunciat, també en aquesta xarxa social, que els independentistes "posen en perill" la seguretat viària a Terrassa. En el seu tuit ha citat Armengol i l'alcalde, Jordi Ballart. Ha estat el cap de la cartera de territori qui li ha contestat el tuit. 
 Poca estona després d'aquest intercanvi de missatges, s'han pogut veure equips municipals de neteja treballant per esborrar una acció reivindicativa que ha estat aplaudida des dels partits independentistes.