Agredeixen dos agents de policia a Terrassa

Un individu ebri els va atacar després que l'enxampessin conduint amb el permís retirat

Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:08h
Un individu ebri va agredir dissabte de matinada dos agents de la Policia Municipal de Terrassa. Eren tres quarts de quatre i els dos agents circulaven pel passeig de Vint-i-dos de Juliol, en direcció cap la plaça de la Dona. Van observar que pel sentit contrari circulava un vehicle, el conductor del qual en tenien coneixement que se li havia retirat el permís de conduir per una odre judicial.

Els agents el van seguir amb els senyals lluminosos i acústics accionats per tal que deturés la marxa, però el conductor va intentar fer-se escàpol per diversos carrers, mentre incorria en diverses infraccions de trànsit, fins estacionar el vehicle al carrer de la Llibertat, on el va abandonar i va marxar a peu. Els agents van comprovar que a l’interior del vehicle hi havia dos passatgers amb símptomes d’haver consumit alcohol i van trobar el conductor uns metres més enllà del vehicle.

Aquesta persona, que es trobava sota la influència de l’alcohol, es va negar a sotmetre’s a les proves d’impregnació etílica perquè, segons la seva versió, ell no havia conduït cap vehicle. Els agents el van escorcollar i van localitzar en una de les seves butxaques la clau del turisme, per la qual cosa el van informar que si es negava a fer les proves d’alcoholèmia estava cometent un delicte penal. En aquell moment l’individu va atacar els dos policies i va forcejar amb ells de forma violenta.

Els agents, finalment, el van detenir i el van traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa en compliment dels drets sol·licitats. Tant durant el trasllat com al centre sanitari, el detingut va mantenir una actitud violenta vers els agents, que van haver de ser atesos de lesions lleus.

La Policia Municipal va instruir diligències penals contra el detingut per estar implicat en dos delictes contra la segureta viària: conduir un vehicle de motor sota la influència de l’alcohol i negar-se a fer les proves d’alcoholèmia. També se li van instruir diligències per un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat i per haver comès el delicte de conduir un vehicle de motor amb la suspensió temporal del permís de conduir per ordre judicial.