S'amplia un dia el termini de recollida de suports en el procés del PAM

El canvi ha estat motivat per un reajustament tècnic en la plataforma

Redacció
22 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:03h
La ciutadania de Terrassa podrà expressar els seus suports a les diferents propostes del procés de participació per a l’elaboració del PAM 2018 fins el 23 d’octubre, i no fins el 22 com s’havia establert inicialment. L’ampliació del termini ha estat motivada per un reajustament tècnic a la plataforma participa.terrassa.cat, que durant unes hores no va recollir els suports de manera correcta, ja que no funcionava la necessària validació de l’emissor envers el padró municipal. La incidència es va resoldre en unes hores, i totes les persones registrades a la plataforma ja han estat informades, tant de la incidència com de l’ampliació del termini per recollir suports. També se n’ha informat als membres de la Comissió ciutadana de seguiment del
procés.

Atenció presencial per a la recollida de suports

D’altra banda, ja s’ha definit el calendari per a l’atenció presencial en els barris més allunyats del nucli urbà. Les persones que ho desitgin es poden adreçar al casal cívic de Can Palet de Vista Alegre, el 16 d'octubre de 16 a 20 h; al casal cívic de Les Fonts, el 18 d'octubre de 16 a 20 h; o al casal de Can Gonteres, el 20 d'octubre de 17.30 a 20 h. També es recolliran suports de manera presencial entre el 16 i el 20 d’octubre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de plaça Didó, en l’horari habitual, i als centres cívics i al casal cívic de Can Parellada, de 16 a 20 h. Recordem que per a expressar suports presencialment caldrà identificar-se mitjançant el DNI o document equivalent.

Les bases del procés de participació per a l’elaboració del PAM 2018 estableixen que qualsevol persona empadronada a Terrassa i major de 16 anys pot donar suport a un màxim de tres propostes. La ciutadania n’ha presentat 208, referides a actuacions en àmbits diversos com la mobilitat, l’espai públic, la cultura o els esports. Un cop recollits els suports, la Junta de Govern incorporarà al PAM 2018 les propostes que n’hagin aconseguit més, argumentant degudament la seva decisió.