Torn de la Supercopa Six per al CN Terrassa de waterpolo

La competició se celebra fins diumenge a la piscina Pere Serrat

Redacció
22 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:51h
Després de competir en la primera fase de la Champions League, el sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa encara el segon repte de la temporada, la Supercopa Six, la primera competició oficial de caràcter estatal de la temporada 2017-2018, que se celebrarà a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu entre demà i divendres. El conjunt de Dídac Cobacho jugarà el primer partit de la competició a partir de les 20.00h contra el club amfitrió.
 
El tècnic local afronta el desafiament amb la bona notícia de disposar de l’equip al complet. El boia Agustí Pericas, que no va jugar cap partit de Champions a Banja Luka, ja té l’alta mèdica, mentre que Bernat Sanahuja s’ha reincorporat a la dinàmica del grup després de penjar-se la medalla de plata al Campionat d’Europa Juvenil.
 
Tot i això, Cobacho adverteix de la duresa del rival, que ja va demostrar el seu potencial en el precedent entre ambdós conjunts enguany en els quarts de final de la Copa Catalunya, que va acabar amb victòria andreuenca per 9 gols a 10. “Tots dos equips acumulem dues setmanes més de preparació, cosa que, sens dubte, es notarà. Nosaltres mirarem d’aprofitar les bones sensacions que hem tingut en la primera fase de la Champions per mirar de guanyar el partit. Intentarem fer valer el guany i l’estímul que sempre aporta la competició europea”.
 
L’entrenador terrassenc s’espera un Sant Andreu especialment motivat. “Cal recordar que són els organitzadors de la Supercopa. Jugaran davant de la seva gent, fet que sempre suposa un plus”. Cobacho entén que l’equip de Dani Ballart ha millorat respecte la temporada passada, en especial en l’aspecte ofensiu amb les incorporacions del francès Mathieu Peisson, l’internacional Alberto Barroso i el brasiler Pedro Vergara. “Una de les claus serà la nostra capacitat de mantenir l’ordre defensiu”, afirma el tècnic.
 
Tercera edició de Supercopa Six
 
La Supercopa d’Espanya es disputarà per tercera edició consecutiva amb la participació de sis equips. Dos d’ells, el CN Atlètic-Barceloneta, com a campió de Lliga i Copa, i l’Astralpool CN Sabadell, com a subcampió de Copa, passen directament a semifinals. Precisament el conjunt de Chava Gómez seria el rival del CN Terrassa en cas que els de Dídac Cobacho eliminin el Sant Andreu. El contrincant del Barceloneta en semifinals sortirà del segon matx de demà, que enfrontarà el Quadis CN Mataró i el CN Barcelona (21.30h).