La Policia Municipal de Terrassa multa per penjar cartells del referèndum

Uns agents van sancionar uns individus a la plaça de Salvador Espriu seguint l'ordenança municipal

L'agent actua contra una persona a la plaça de Salvador Espriu.
L'agent actua contra una persona a la plaça de Salvador Espriu. | @pauv1979
Redacció
21 de setembre del 2017
Actualitzat a les 22:03h
La Policia Municipal de Terrassa va multar aquest dimecres a la nit com a mínim un individu per penjar cartells del referèndum a la via pública, segons ha denunciat a través de Twitter una persona vinculada a la CUP. Els fets van tenir lloc poc abans de les deu de la nit, després de la concentració de milers de persones a la plaça Vella en favor de la democràcia. Diverses entitats havien convocat una encartellada massiva com a resposta a les actuacions de la Guàrdia Civil a Terrassa i arreu del país.

La multa hauria estat en compliment de les ordenances municipals que regulen on es poden penjar cartells i on no a la via pública. Els individus en qüestió es trobaven a la plaça de Salvador Espriu, al Centre de Terrassa. L'actuació no hauria estat motivada, a priori, per les peticions de la Fiscalia de lluitar contra el referèndum de l'1-O.

En qualsevol cas, milers de cartells van acabar penjats la passada nit a tort i dret pels carrers de Terrassa, especialment pel barri del Centre, tant en llocs permesos com en llocs on no s'hauria de fer: fanals, façanes d'edificis públics i privats, comerços... I, hores després, Terrassa continua guarnida amb centenars d'aquests cartells.